Hersteldienst

Problemen met virussen, begint uw computer trager te worden of start deze totaal niet meer op? Heeft u koffie gemorst op uw laptop, of is het scherm gebarsten? Of heeft u simpelweg problemen met het installeren, instellen van programma's? Voor al deze problemen kan u bij ons terecht. 

Problemen met hardware en software kunnen helaas op elk moment voorkomen. Wij helpen je graag met het oplossen van al uw computer problemen in onze hersteldienst.

 • Herinstalleren besturingssysteem (Windows en Linux)
 • Oplossen van opstartproblemen
 • Verwijderen van virussen en spyware
 • Vervangen LCD schermen, toetsenborden en batterijen van laptops
 • Installeren en instellen software
 • Problemen met stuurprogramma's
 • Up-to-date zetten van uw computer of overige problemen met updates
 • Instellen van mails, overzetten naar ander mailprogramma (incl. contacten)
 • Problemen door oververhitting, uitblazen en/of vervangen koelpasta
 • Installeren en instellen back-up
 • ...

Ook toestellen die niet bij ons zijn aangekocht worden bij ons hersteld.

Wij herstellen computers van alle merken, uitgezonderd Apple

Hoeveel kost een herstelling in onze hersteldienst?

Standaardherstellingen
De meeste herstellingen (software) kosten tussen de €15 en €60, afhankelijk van het probleem. Vaak kan aan de hand van het beschreven probleem al een prijsindicatie gegeven worden. 

Moeilijkere herstellingen of hardware problemen

Bij moeilijkere herstellingen of indien hardware vervangen moet worden, nemen we eerst contact op met de klant en wordt een vaste prijs afgesproken. Zo is de klant zeker van de prijs en zijn er achteraf geen onaangename verrassingen.

Diagnose
Indien nodig of indien gewenst wordt eerst een diagnose uitgevoerd zodat we een correcte prijs kunnen geven. Ook omdat bepaalde toestellen meerdere problemen hebben of gezien de leeftijd van het toestel er achterliggende problemen kunnen zijn. (bv. een oudere computer kan traag zijn door overbodige sofware, virussen en spyware maar er kan ook een probleem zijn met de harde schijf of andere onderdelen.) 

Hoeft uw computer niet hersteld te worden (bv. door de te hoge prijs van onderdelen in vergelijking met de aankoopprijs van de computer, de leeftijd van de computer of andere redenen) of kan uw toestel door ons niet hersteld worden, wordt enkel de diagnose kost van €15 aangerekend.
Indien u beslist bij ons een nieuw toestel aan te kopen vervalt deze diagnose kost en hoeft u deze dus niet te betalen.

Wat met data, documenten en persoonlijke gegevens?

Wij snappen dat op uw computer heel wat data staat die voor u belangrijk is, daarom wordt indien dit nodig zou zijn eerst een back-up genomen van uw data zoals documenten, foto's, muziek, mails,... zodat u geen gegevens verliest. 

Als er een probleem zou zijn met uw harde schijf, controleren we eerst of datarecuperatie nog mogelijk is. Soms is enkel een gedeeltelijke recuperatie mogelijk, dan vragen we eerst aan de klant welke mappen of bestanden het belangrijkst zijn. Deze data heeft dan prioriteit en wordt eerst gerecupereerd. 

Het gebeurt helaas soms dat datarecuperatie door ons totaal niet mogelijk is en dat de schijf door ons niet uitgelezen kan worden. Lukt het ons niet om uw data te recupereren en u hebt zelf geen back-ups, kan uw schijf indien u dit wenst worden opgestuurd naar Datarecuperatie BV te Ieper (www.datarecuperatie.be) Bij hen kan u een gratis analayse aanvragen voor een datarecuperatie van uw gecrashte schijf.

Voor bepaalde problemen kunnen we ook via hulp op afstand een oplossing voorzien.

Soms is een herstelling bij ons niet mogelijk, bv. bij problemen met netwerkapparaten. Dan komen we op afspraak bij u ter plaatse.

Openingsuren

Maandag:
14u00 - 18u00
Dinsdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Woensdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Donderdag:
14u00 - 18u00
Vrijdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Zaterdag:
10u00 - 12u00 | 14u00 - 17u00
Zondag & Feestdagen:
Gesloten

CompuDeals Webshop

Hieronder kan u doorgaan naar de Webshop van CompuDeals, onze leverancier, daar wordt bij artikelen de voorraad bij CompuDeals vermeld, dit gaat dus niet om de voorraad bij ons in de winkel. Artikelen die op voorraad zijn bij CompuDeals kunnen besteld worden, dan worden deze de dag na bestelling bij ons geleverd (indien besteld voor 16u30). 

Doorgaan

HULP OP AFSTAND

TeamViewer