VERKOOP

Wij verkopen zowel software als hardware, randapparaten en andere accessoires.
Wij helpen jou ook graag in de zoektocht naar een computer, printer, accessoire,... dat volledig voldoet aan jouw wensen en geven uitleg indien dit nodig is. 

lees meer

HERSTELDIENST

Problemen met virussen, begint uw computer trager te worden of start deze totaal niet meer op? Heeft u koffie gemorst op uw laptop, is het scherm gebarsten? Of heeft u simpelweg problemen met het installeren, instellen van programma's? Voor al deze problemen kan u bij ons terecht. 

lees meer

HULP OP AFSTAND

Via hulp op afstand kunnen verschillende computerproblemen via uw internetverbinding opgelost worden. Met uw toestemming nemen wij even de besturing van uw computer over. Wij kunnen vanop afstand de nodige bestanden, instellingen aanpassen om zo het probleem op te lossen.

lees meer

HULP AAN HUIS

In sommige gevallen is een herstelling in onze hersteldienst niet mogelijk, bv. bij netwerkproblemen, installeren van randapparatuur via het netwerk,...
Dan komen wij op afspraak ter plaatse en proberen we u zo snel mogelijk te voorzien van een oplossing. 

LEES MEER

GLS PARCELSHOP

Bij ons kunt u makkelijk en snel pakketten verzenden met GLS. Pakketleveringen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk met een levertijd van minder dan 24 uur, binnen Europa van 24 tot 96 uur. Gedetailleerde track & trace van de verzending en een aantrekkelijke prijs-prestatie-verhouding.

lees meer

PICK-UP AND RETURN

Indien u zelf uw computer niet durft los te koppelen of u weet niet hoe u deze moet aankoppelen, u bent moeilijk te been of hebt geen vervoer. Dan kunt u gebruik maken van onze pick-up & return service.

Op afspraak en tegen vergoeding komen wij uw toestel afhalen en/of terugbrengen. 

  

Openingsuren

Maandag:
14u00 - 18u00
Dinsdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Woensdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Donderdag:
14u00 - 18u00
Vrijdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Zaterdag:
10u00 - 12u00 | 14u00 - 17u00
Zondag & Feestdagen:
Gesloten

CompuDeals Webshop

Hieronder kan u doorgaan naar de Webshop van CompuDeals, onze leverancier, daar wordt bij artikelen de voorraad bij CompuDeals vermeld, dit gaat dus niet om de voorraad bij ons in de winkel. Artikelen die op voorraad zijn bij CompuDeals kunnen besteld worden, dan worden deze de dag na bestelling bij ons geleverd (indien besteld voor 16u30). 

Doorgaan

HULP OP AFSTAND

TeamViewer