Back to Top

Info Computers is gesloten van donderdag 18 mei t.e.m zondag 21 mei.

 

 

 

 

Verkoop

Wij verkopen zowel software als hardware, randapparaten en andere accessoires.

Bij Info Computers streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, artikelen die niet voldoen verwijderen wij zo snel mogelijk uit het gamma. 

 

Hersteldienst

Problemen met virussen, begint uw computer trager te worden of start deze totaal niet meer op? Heeft u koffie gemorst op uw laptop, of is het scherm gebarsten? Of heeft u simpelweg problemen met het installeren, instellen van programma's? Voor al deze problemen kan u bij ons terecht. 

Hulp aan huis

In sommige gevallen is een herstelling in onze hersteldienst niet mogelijk, bv. bij netwerkproblemen, installeren van randapparatuur via het netwerk,...

Dan komen wij op afspraak ter plaatse en proberen u zo snel mogelijk te voorzien van een oplossing. 

Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen verschillende computerproblemen via uw internetverbinding opgelost worden.

Met uw toestemming nemen wij even de besturing van uw computer over. Wij kunnen vanop afstand de nodige bestanden, instellingen aanpassen om zo het probleem op te lossen.

GLS ParcelShop

Bij ons kunt u makkelijk en snel pakketten verzenden met GLS. 

Pakketleveringen in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk met een levertijd van minder dan 24 uur, binnen Europa van 24 tot 96 uur. Gedetailleerde track & trace van de verzending en een aantrekkelijke prijs-prestatie-verhouding.

Pick-up & Return

Indien u zelf uw computer niet durft los te koppelen of u weet niet hoe u deze moet aankoppelen, u bent moeilijk te been of hebt geen vervoer. Dan kunt u gebruik maken van onze pick-up & return service.

Op afspraak en tegen vergoeding komen wij uw toestel afhalen en/of terug brengen.