Produktwijzer

TD Media

Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen verschillende computerproblemen via uw internetverbinding opgelost worden. Via de onderstaande widget wordt automatisch een gratis applicatie op uw computer geïnstalleerd en kan u ons toestemming geven om gedurende een bepaalde tijd een computer vanop afstand te besturen. Tijdens deze periode kunnen wij vanop afstand de nodige bestanden van of naar uw computer kopieren, uw computer heropstarten en daarna opnieuw overnemen.

Via deze applicatie kunnen het merendeel van volgende problemen opgelost worden :

  • Problemen met en installeren van randapparatuur (webcam, printers, scanners, geluid)
  • Problemen met het openen van geïnstalleerde software.
  • Foutmeldingen over ontbrekende bestanden.
  • Problemen met het ontvangen en versturen van email
  • Verwijderen van spy, en adware en/of virus infecties. Voor het verwijderen van bepaalde rootkit virussen kan het alsnog nodig zijn de pc binnen te brengen in de hersteldienst.
  • Verwijderen van oude software
  • Optimaliseren van de snelheid van uw PC.

In drukkere periodes zullen wij u vragen uw pc niet uit te zetten en kan de herstelling dan later op de dag gestart worden en u hoeft er niet voor thuis te blijven.
De voordelen zijn duidelijk : u hoeft uw pc niet binnen te brengen, dus geen geknoei met bekabeling, geen verplaatsingskosten en geen onnodig tijdsverlies.

 

Wat zijn de kosten voor hulp op afstand?

Kleine herstellingen

Voor bepaalde herstellingen volstaat het een paar instellingen aan te passen of de computergebruiker uit te leggen hoe hij precies met de software moet werken. Deze herstellingen zijn meestal in een paar minuten afgewerkt en zijn logischer wijze gratis voor IC-klanten.

Gewone herstellingen

Voor gewone herstellingen worden volgende tarieven gehanteerd :

IC-klanten

11€/kwartuur

niet IC-klanten

13,5€/kwartuur

Lange herstellingen

Indien herstellingen langer dan een uur duren zal een vast tarief afgesproken worden. Herstellingen van meer dan 6 kwartuur zijn echt uitzonderlijk.