Hulp op Afstand

Via hulp op afstand kunnen verschillende computerproblemen via uw internetverbinding opgelost worden. Met uw toestemming nemen wij even de besturing van uw computer over. Wij kunnen vanop afstand de nodige bestanden, instellingen aanpassen om zo het probleem op te lossen.

Wat kunnen we doen met hulp op afstand?

Via TeamViewer kunnen het merendeel van volgende problemen opgelost worden:

  • Problemen met bepaalde stuurprogramma's
  • Problemen met installeren software
  • Installeren en/of verlengen van Office of antivirus pakket
  • Aanpassen van bepaalde instellingen
  • Installeren printer (USB of draadloos)
  • Problemen met mailprogramma
  • ...
Wanneer is hulp op afstand GEEN optie?

Hulp op afstand kan niet voor alle problemen gebruikt worden. Eerst en vooral heeft u een stabiele internet verbinding nodig voor hulp op afstand dus wanneer u internetproblemen heeft, is hulp op afstand niet mogelijk.

De voordelen zijn duidelijk: u hoeft uw pc niet binnen te brengen, dus geen geknoei met bekabeling, geen verplaatsingskosten en geen onnodig tijdsverlies.

Als het probleem niet kan worden opgelost via hulp op afstand kan het alsnog nodig zijn om de computer bij ons binnen te brengen voor herstel. Afhankelijk van het probleem kan het ook nodig zijn een afspraak te maken voor een herstelling ter plaatse.

In drukkere periodes zullen wij u vragen uw pc niet uit te zetten en kan de herstelling dan later op de dag gestart worden en u hoeft er niet voor thuis te blijven.

Wat zijn de kosten voor hulp op afstand?

Kleine herstellingen (<15 minuten)
Voor bepaalde herstellingen volstaat het een paar instellingen aan te passen of de computergebruiker uit te leggen hoe hij precies met de software moet werken. Deze herstellingen zijn meestal in een paar minuten afgewerkt en zijn gratis voor IC-klanten.

Gewone herstellingen
Herstellingen die langer duren dan 15 minuten worden aangerekend. 
Deze kosten €15/kwartier voor IC-klanten en €17.50/kwartier voor niet IC-klanten.

Lange herstellingen
Indien herstellingen langer dan een uur duren zal een vast tarief afgesproken  worden. Herstellingen van meer dan anderhalf uur zijn echt uitzonderlijk.

Hoe werkt hulp op afstand?

Op afspraak nemen wij uw computer laptop vanop afstand over met TeamViewer. Dit programma kan u downloaden door hier te klikken of door te klikken op de blauwe knop () onderaan onze website. Als deze gedownload is mag je deze uitvoeren. 
Indien u een venster krijgt met de melding "Wilt u toestaan dat deze app wijzigingen aanbrengt..." klikt u op ja. Door op ja te klikken geeft u ons het recht om instellingen aan te passen die nodig zijn om jou probleem op te lossen. 
Eenmaal u het Teamviewer venster krijgt zal u een ID en wachtwoord zien, deze moet u dan doorgeven aan ons zodat wij verbinding kunnen maken met uw computer. Vanwege veiligheidsredenen is het wachtwoord elke keer anders.

Openingsuren

Maandag:
14u00 - 18u00
Dinsdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Woensdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Donderdag:
14u00 - 18u00
Vrijdag:
09u00 - 12u00 | 14u00 - 18u00
Zaterdag:
10u00 - 12u00 | 14u00 - 17u00
Zondag & Feestdagen:
Gesloten

CompuDeals Webshop

Hieronder kan u doorgaan naar de Webshop van CompuDeals, onze leverancier, daar wordt bij artikelen de voorraad bij CompuDeals vermeld, dit gaat dus niet om de voorraad bij ons in de winkel. Artikelen die op voorraad zijn bij CompuDeals kunnen besteld worden, dan worden deze de dag na bestelling bij ons geleverd (indien besteld voor 16u30). 

Doorgaan

HULP OP AFSTAND

TeamViewer